Co jsme dělali na Techsquare v Praze?

Koncem ledna jsme měli příležitost odprezentovat Spoteee na akci v pražském podnikatelském inkubátoru TechSquare. V rámci Pioneers Unplugged. Jak jsme se k možnosti dostali a jak vše dopadlo?

Všemu předcházelo náhodné setkání se spoluzakladatelkou TechSquare, Petrou Hubačovou. Velmi příjemně jsme si na jedné networkingové akci popovídali a za necelé dva měsíce si na nás Petra vzpomněla ohledně možnosti prezentovat Spoteee. Byla to další příležitost, jak dát o nás vědět a také si vyzkoušet krátkou prezentaci v angličtině. Bylo nám ctí prezentovat po vystoupení bývalého spolumajitele mall.cz, Eduarda Míky. Musíme uznat, velmi zajímavá a inspirující osobnost českého podnikání. Určitě doporučujeme přečíst si něco z jeho životopisu. Po jeho slovech bylo poměrně složité publikum zaujmout, ale věříme, že se nám to povedlo. V rámci akce vystoupili také studenti ČVUT, kteří se zabývali matematickým modelováním pirátských „stezek“ v indickém oceánu. Opravdu neobvyklý projekt s širším uplatněním, než se na první pohled zdá.

V krásných prostorech zrekonstruované továrny pokračovala akce uvolněnou zábavou. Předáváním zkušeností, kontaktů a zajišťováním zpětné vazby na projekty. Vše za přítomnosti pizzy a piva 🙂 Večer se opravdu vydařil a vzpomínky na akci budou parádní.

Honza


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nikdo nemá rád spam. Proto pro vás máme malé ověření. *